Εμπειρίες

Πάρτε την παρέα σας και ελάτε να κατασκηνώσετε στις όχθες του Αλιάκμονα στην καταπράσινη κοιλάδα του FIESTA VOIO, στο πιο εντυπωσιακό «ξενοδοχείο» χιλίων αστέρων και περάστε ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

let the fun begin

let the fun begin
Παραπεντε

Απογειωθείτε με ένα «parapente» στον καταγάλανο ουρανό, με οδηγό σας τα ρεύματα του αέρα και απολαύστε από ψηλά την απίστευτη θέα. Το αλεξίπτωτο πλαγιάς είναι ένα extreme sport που θα σας χαρίσει δυνατές συγκινήσεις, όπως μοναδική αίσθηση ελευθερίας, πνευματική ισορροπία και απόλυτη συγκέντρωση σ’ αυτό που ζείτε με την πτήση σας… Αξίζει να το τολμήσετε!

Zip Line

Απολαύστε το zip line σε μια υπέροχη τοποθεσία πάνω από τον πανέμορφο Αλιάκμονα! Ένα θαρραλέο βήμα στο κενό και η ταχύτητα αυξάνεται ραγδαία καθώς οι τροχαλίες κυλούν πάνω στο συρματόσχοινο. Απίθανη αίσθηση πτήσης και αξέχαστη εμπειρία!

Ιππασια

Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία ιππασίας στις πανέμορφες όχθες του ποταμού για αρχάριους αλλά και έμπειρους αναβάτες. Μπορείτε να κάνετε μπάνιο με το άλογο μέσα στα νερά και να κάνετε μία πολύ ευχάριστη βόλτα μέσα σε όμορφα τοπία, να εξερευνήσετε τα καταπράσινα μονοπάτια και την υπέροχη θέα που προσφέρει η τοποθεσία, καβάλα στην πλάτη ενος αλόγου.

hiking

Εξερευνήστε την ορεινή δυτική Μακεδονία περπατώντας με τους φίλους σας στο Βοΐου.

αναρριχηση

Σκαρφαλώστε σε μοναδικές βουνοκορφές ακολουθώντας μοναδικές διαδρομές.